≫ 

Želite li da jedete kraljevsku pastu? Megan Markl otkrila trik za savršene i preukusne bolonjeze

 ≫ 

Kraljevska testenina

Komentari

  • Sudija Dred

    4. avgust 2019. | 14:40

    Ma kakva Megan, ma kakve tikvice... oni ce o mediteranskoj kuhinji da nam pricaju, smesno i tuzno.

    Podelite komentar

  • Milan

    2. avgust 2019. | 21:55

    Dobro zvuči probaću da napravim. Hvala za tekst. Zlobnici koji komentarisu neka predju na drugi tekst

    Podelite komentar

  • Eni

    2. avgust 2019. | 21:20

    Lako joj je da kuva tikvice 4 h kad joj ne placa muz struju nego Englezi hahah

    Podelite komentar

  • Miki

    2. avgust 2019. | 14:16

    Koje splacine

    Podelite komentar

  • toma

    2. avgust 2019. | 12:17

    Vojvotkinja od sa seksa voli da se krčka 4 sata mmmm

    Podelite komentar

  • Kao da

    2. avgust 2019. | 07:43

    I pasulj bi prije skuvala 🙄

    Podelite komentar

  • Ma daaaj

    1. avgust 2019. | 22:11

    Jel naglasila da je trik u Alevu papriku?? Ovo je ono po sistemu rucak nam danas kuva... Mel Gibson, nidje veze

    Podelite komentar

  • Laki

    1. avgust 2019. | 21:55

    Bolonjeze bez paradajza i mesa?????????????????????????????????????????????

    Podelite komentar

  • Milos14

    1. avgust 2019. | 19:01

    Hahaha jok i 3 na karte mala 2-ka dupla 10-ka i da kuvamo makarone 15h.Ajde pali majke ti tamo sa tim zatucanim englezima i tom kraljvskom familijom punom dijabola.

    Podelite komentar

  • Комуниста

    1. avgust 2019. | 18:45

    Одличан рецепт. Врло добар рецеп. Па шта да кувам четири сата , сада би Радован трећи поменуо мајку. Ја нећу

    Podelite komentar

  • Dusanka

    1. avgust 2019. | 16:01

    Kakva pasta i njen recept?! Toliko je ona svestrana pa zna i da kuva?! Ona ne zna da skine ni cenu sa haljine, da bi znala da kuva

    Podelite komentar

  • Cccc

    1. avgust 2019. | 15:50

    Samo nek ona to jede .....

    Podelite komentar

  • Gordana

    1. avgust 2019. | 14:20

    Dragi moji,recept? 4 sata kuvanja tikvica,hahahaaaa

    Podelite komentar

    • 1. avgust 2019. | 23:23

      Joka

      @Gordana

      Pa ni pasulj od pre tri godine se ne kuva 4 sata!! Ludilo!

      Podelite komentar

  • Damjana

    1. avgust 2019. | 14:13

    Sipati vodu u tikvice i kuvati 4 sata?Kakav je to bolonjeze sos bez mesa i paradajza?Gospodja nek jede te splacine..

    Podelite komentar

    • 1. avgust 2019. | 16:06

      Dusanka

      @Damjana

      To se zove na Srpskom splacine. To je Americka verzija kuvanja. Gde oni znaju sta je jelo i sta je ukusno. Kod njih kuvari i osoblje u restoranu nema nikada zdravstvenu kontrolu. Te u restoranu ako jedes, osim parazita mozes da dobijes milion bolesti. Oni cak ni to ne znaju. To je svuda, cak i u hotelima i ekskluzivnim restoranima. Pa tako kad se nasi hvale da su jeli u Njujorku, da znaju sta su uz to pojeli. Manje ce da se hvale

      Podelite komentar

  • Aleksis

    1. avgust 2019. | 13:59

    4h da se kuvaju tikvice? 🤦‍♀️

    Podelite komentar

    • 1. avgust 2019. | 15:04

      Ексокустодијан

      @Aleksis

      Па скуваће се темељно😂

      Podelite komentar

  • Lepota

    1. avgust 2019. | 13:47

    Joooj Megan, ahhh

    Podelite komentar