Najukusnije je "na kašiku": Omiljeno jelo Steva Karapandže je tradicionalni srpski specijalitet

Legendarni TV kuvar koji je decenijama domaćicama širom bivše Jugoslavije odavao svoje gastro tajne, otkrio je da najviše uživa u jelu koje se redovno nalazi na srpskim trpezama

Komentari

  • Mila

    16. septembar 2019. | 23:28

    Ja se takodje slazem sa Stevom da su jela sa kasikom najukusnija a bogami i naj zdravija, i nasi stari su jeli kuvana jela pa nisu bili gojazni.

    Podelite komentar

  • Steva

    16. septembar 2019. | 14:29

    Ovde Steva, ko ima sole posudje, neka se javi, pozdrav Steva!

    Podelite komentar

  • bisa

    16. septembar 2019. | 13:42

    Ja cu nabaviti sole posudje, a neka mi neko posalje Stevu Karapandzu, pa da i ja uzivam u rucku.

    Podelite komentar

    • 16. septembar 2019. | 14:15

      Lenka

      @bisa

      Ja imam iskustva sa tim posuđem, i jako sam zadovoljna osećam se nekad i sama poput Steve Karapande, kao da kuvam u nekom hotelskom restoranu. A i moj favorit je pasulj, corbast.

      Podelite komentar

  • jovan

    16. septembar 2019. | 12:34

    Svi se dobro secamo, kako smo uzivali uz Stevine recepte, a sad bih dodao,iz iskustva, jer sam kuvar, Sole posudje, zaista kvalitetno, sprema se minimalno masnoce, + Steva Karapandza, odlican rucak.

    Podelite komentar

  • sremac

    24. avgust 2019. | 13:55

    dal se lovor list reze .kad se praziluk stavlja

    Podelite komentar

  • snezana

    24. avgust 2019. | 08:31

    Crni luk se kuva, a praziluk dinsta.

    Podelite komentar

  • Ja

    24. avgust 2019. | 07:09

    Izostavili su u receptu NEIZOSTAVNI BELI LUK!

    Podelite komentar

  • amerika

    24. avgust 2019. | 03:51

    Kakav pasulj, samo peceno meso...

    Podelite komentar

  • str

    24. avgust 2019. | 00:35

    Hajde sada ponovo procitajte recept, ali polako, pa mi objasnite da li se crni luk kuva pa dinsta, ili se i kuva i dinsta, ili se jedna glavica kuva a druga dinsta, ili sta?

    Podelite komentar

  • Hegel

    23. avgust 2019. | 23:39

    Ko nije probao pasulj, taj ne zna šta je boranija.

    Podelite komentar

    • 24. avgust 2019. | 07:07

      Kosovka

      @Hegel

      Ziti kur

      Podelite komentar

  • Vojnik

    23. avgust 2019. | 21:09

    Suljpa je zakon!

    Podelite komentar

  • Besplatan saver.

    23. avgust 2019. | 19:51

    Ne jedite PASULJj u oci lova!

    Podelite komentar

  • Mare1

    23. avgust 2019. | 18:36

    Karapandza jedan od srecnih koga Srbi cene .

    Podelite komentar

    • 23. avgust 2019. | 23:38

      534

      @Mare1

      Steva je srbin za one koji ne znaju to

      Podelite komentar

  • Lord

    23. avgust 2019. | 18:00

    Ja luk prvo izdinstam, proprzim na masti, mnogo je ukusniji pasulj...

    Podelite komentar

  • CHE

    23. avgust 2019. | 15:50

    TOOOOO KRALJUUUUUUUUUUUUUUUU🍛🥘🥣🍲🌶🌶🌶🌶🌶🌶

    Podelite komentar

  • CVele

    23. avgust 2019. | 14:50

    Da to je pravi recept sve ostalo je bleda kopija

    Podelite komentar

    • 23. avgust 2019. | 15:07

      Trrrrrrrrrrrrrrrrrrr

      @CVele

      Haha

      Podelite komentar