≫ 

Ovo je pravi tradicionalni recept za AJVAR koji dolazi sa juga Srbije i nema konkurenciju

 ≫ 

Polako kreće onaj period u godini kada će gotovo svi sokaci imati dobro poznati miris zimnice.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika A
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Goran Prokuplje

    27. avgust 2019 | 21:15

    To je to, NAJBOLJI RECEPT, Nema tu mnogo mudrolije samo PAPRIKA bez drugog povrća

  • A

    27. avgust 2019 | 20:18

    Ima da se kupi. 680gr za 159din. Malo se uprži, prelije jajima i super je.

  • Dr.

    27. avgust 2019 | 20:02

    Papriku ne treba prati jer je oljustis, nikakva esencija niti sirce, a pogotovo ne konzervans, samo so, zejtin, i dobro uprziti sipati u zagrejane tegle. PRIJATNO. PIROT.