• 13
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Evo u čemu je tajna najukusnijih kokica koje ćete ikada probati: Nemojte ih praviti na ulju već...

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije nikakva nauka napraviti kokice u kućnoj režiji.

  • 13
kokice foto: pixabay.com

Mnogi danas imaju mikrotalasne, a pakovanja sa različitim aromama dostupna su odavno u prodaji. Uostalom možete kupiti već gotove kokice.

Međutim, čini se da ništa nije tako ukusno kao kokice koje napravite na starinski način - u šerpi.

Iako svi znamo da treba prvo sipati malo ulja pre nego što izručite kukuruz, postoji trik koji će vaše kokice učiniti daleko ukusnijim.

Sve što vam je potrebno su puter, so i kokičar.

kokice foto: pixabay.com

Umesto ulja u šerpi istopite 100 grama putera, pa tek onda izručite kokičar i poklopite šerpu.

Kako kokice ne bi zagorele, šerpu je najbolje pomerati napred nazad.

Kada se kokice iskokaju, posolite ih i poslužite.

Kokice sa ukusom putera su definitivno najukusnije koje ćete ikada probati. Prijatno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • 😉

    15. septembar 2019. | 22:17

    Toplo preporučujem na svinjsku mast, a umesto soli, vegetu... 😊

    Podelite komentar

  • Sudija Dred

    15. septembar 2019. | 20:21

    Rastopljeni puter se dodaje, ne koka se na njemu jer GORI.

    Podelite komentar

  • Mama

    15. septembar 2019. | 17:09

    Više volim kokice nego 🍆

    Podelite komentar