• 13

Evo u čemu je tajna najukusnijih kokica koje ćete ikada probati: Nemojte ih praviti na ulju već...

Nije nikakva nauka napraviti kokice u kućnoj režiji.

  • 13

Mnogi danas imaju mikrotalasne, a pakovanja sa različitim aromama dostupna su odavno u prodaji. Uostalom možete kupiti već gotove kokice.

Međutim, čini se da ništa nije tako ukusno kao kokice koje napravite na starinski način - u šerpi.

Iako svi znamo da treba prvo sipati malo ulja pre nego što izručite kukuruz, postoji trik koji će vaše kokice učiniti daleko ukusnijim.

Sve što vam je potrebno su puter, so i kokičar.

kokice

foto: pixabay.com

Umesto ulja u šerpi istopite 100 grama putera, pa tek onda izručite kokičar i poklopite šerpu.

Kako kokice ne bi zagorele, šerpu je najbolje pomerati napred nazad.

Kada se kokice iskokaju, posolite ih i poslužite.

Kokice sa ukusom putera su definitivno najukusnije koje ćete ikada probati. Prijatno!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • amerika

    Kakav puter, samo so, sa puterom ima odvratan ukus, sto mora sve biti kako ameri rade, moze nesto I po nasem...

  • Dex33

    Ja ne volim na puteru dibiju potpuno drugaciji ukus... da to valja i ovi sto prodaju na ulici bi pravili na puteru

  • 😉

    Toplo preporučujem na svinjsku mast, a umesto soli, vegetu... 😊

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima