≫ 

Bundeva umesto šerpe! Omiljeni recept Tanje Bošković koji je idealan za jesenje dane

 ≫ 

Prste da poližeš!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Kv
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • љиљана

    04. oktobar 2019 | 11:17

    То се кува ујутро за ручак или вечеру. Укусно као и месо које се кува у 'Slowcooker' посудама, тако да је добро за жене које раде.

  • Kv

    18. septembar 2019 | 23:47

    Ne mogu života mi da guram kajsije u meso, plus vino, cimet. .. neka... a i dok se zgotovi pockrasmo gladni, ko pretekne posle ovog specijaliteta nek se javi u komentaru. Aj prijatno.

  • Zvezda

    18. septembar 2019 | 23:41

    Sta je ovo? 😨 Ja luđi recept ne vidoh u životu!