• 5

Ceo život smo pogrešno pravili jaja na oko: U tiganj ne treba stavljati ni puter, ni ulje!

Jaja na oko na potpuno drugačiji način

  • 5

Uobičajeno je da pre prženja jaja u tiganj sipate malo ulja ili putera.

Međutim, kako bi jaja ispala savršena - neće vam biti potrebno ni jedno, ni drugo.

Pre svega, u tiganj je potrebno da sipate gustu pavlaku za kuvanje.

Da, dobro ste pročitali.

Ono što je još zanimljivije jeste da jaja na oko počinjete da pravite u hladnom tiganju.

Kako se on postepeno zagreva tako će se sastojci pavlake razdvajati u puter i mleko koje će pomoći belancetu da se polako isprži, ne izgori i karmelizuje.

Jaja sa pavlakom za kuvanje su potpuno drugačijeg i lepšeg ukusa! Isprobajte ih već danas.

Prijatno!

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Trpko

    Eto,umro bih a ne bih znao.

  • Гидри

    Ништа без мас'...

  • Života

    Ništa od toga, ja stavim slaninu ili šunku na prazan tiganj, kad lepo zamiriše ubacim jaja.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima