≫
Vreme čitanja: oko 1 min.
Ovo je tajni sastojak koji vam je sve vreme nedostajao za savršeno pohovanu piletinu
≫
Vreme čitanja: oko 1 min.
Da li volite krckavu, nemasnu piletinu?
Da bi pohovana piletina bila krcava, fali vam tajni sastojak.
Ako želite da jedete najukusniju pohovanu piletinu, ali da izbegnete kalorije iz ulja, onda je sve što vam fali - majonez!
Nakon što ispohujete piletinu, svaki file blago premažite majonezom i postavite u pleh na pek papir.
Stavite piletinu u rernu i dobićete najukusniji file koji ste ikada probali!
Prijatno!
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Hrvoje
Kupujte Tomy Majonez ! 👍No 1
Podelite komentar
J...
Pa zar majonez nije kalorican???
Podelite komentar