• 5
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je tajni sastojak koji vam je sve vreme nedostajao za savršeno pohovanu piletinu

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li volite krckavu, nemasnu piletinu?

  • 5
pohovana piletina foto: pixabay.com

Da bi pohovana piletina bila krcava, fali vam tajni sastojak.

Ako želite da jedete najukusniju pohovanu piletinu, ali da izbegnete kalorije iz ulja, onda je sve što vam fali - majonez!

Nakon što ispohujete piletinu, svaki file blago premažite majonezom i postavite u pleh na pek papir.

Stavite piletinu u rernu i dobićete najukusniji file koji ste ikada probali!

Prijatno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Hrvoje

    16. oktobar 2019. | 18:00

    Kupujte Tomy Majonez ! 👍No 1

    Podelite komentar

  • J...

    17. oktobar 2019. | 09:56

    Pa zar majonez nije kalorican???

    Podelite komentar