Tradicionalni srpski kolač sa višnjama: Jednostavan je za pripremu, a obožavaju ga sve generacije

Gotov je za pola sata, a nema osobe koja ne voli ovu poslasticu

Komentari

  • Pero

    26. oktobar 2019. | 17:24

    Moja žena se ne mlati sa odvajanjem belanaca i dodavanjem "dok se sneg ne napravi", nego sve sastojke ubaci,uzme mikser i umuti, nalije u tepsiju, istrese svukuda višnje i kolač je super. I svi je volimo što je tako praktična.

    Podelite komentar

    • 27. oktobar 2019. | 21:36

      plavi safir

      @Pero

      Nekad je stvarno bolje prvo belanca čvrsto umutiti jer kolač bude veći i vazdušastiji. 🤗

      Podelite komentar

    • 17. novembar 2019. | 21:20

      Nina

      @Pero

      Tako je Perice!

      Podelite komentar

  • Сале

    26. oktobar 2019. | 17:14

    26 Преелееп класични колачић!

    Podelite komentar