• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Prirodni sastojci koji će na najbolji mogući način obogatiti ukus vašeg jela

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Glavni razlog zbog kojeg volimo kuvanje prvenstvno su začini

  • 0

U pitanju su aromatični dodaci koji su već hiljadama godina deo naše ishrane i za cilj imaju da naglase ukus hrane.

Međutim, ubrzo smo shvatili da oni nude mnogo više od toga.

Začini vam dozvoljavaju da razvijete ukus kakav želite bez bojazni da ćete uneti i više kalorija, a kasnije smo otkrili kakve sve efekte začini imaju po zdravlje.

Za početak, začini pospešuju probavu stimulišući pokretljivost i proizvodnju enzima u crevima. Neki imaju i protivupalna svojstva, drugi snažne antioksidante, a treći su povezani sa kontrolom apetita. Sve ove prednosti začini duguju velikoj gustini fitonutrijenata i minerala u tragovima.

Međutim, kako je prolazilo vreme potrošači su shvatili da su kombinacije začina još primamljivije u pripremi omiljenih jela. Upravo zbog takve potrebe potrošača nastali su novi Vegeta Natur proizvodi, a čiji je glavni predstavnik Vegeta Natur univerzalni dodatak jelima sa još boljom recepturom.

Vegeta

Foto: Promo/Vegeta

Po receptu majke prirode novi Vegeta Natur proizvodi

Glavni junak ove priče svakako je Vegeta Natur univerzalni dodatak jelima koji u svojih 150 grama sadrži čak 480 grama svežeg povrća. Izvrstan ukus prirodnosti donosi morska so sa ostrva Pag, kurkuma je zaslužna za zlatnu boju, ljupčac će sve začiniti mirisom bašte, a drugi birani sastojci deo su recepta majke prirode. Vegeta Natur univerzalni dodatak jelima je bez glutena, ne sadrži pojačivače ukusa, aditive, veštačke boje ili arome.

A za kuvare koji tačno znaju šta žele i kako to da pripreme, tu su Vegeta Natur specijalni dodaci jelima koji olakšavaju i pojednostavljuju pripremu svakog jela u kuhinji - od hrskavog krompira, zapečenog povrća, zlatne piletine, pa sve do salate i riba.

Kao i ostatak Natur porodice i oni su napravljeni u kombinaciji čiste prirode i sadrže samo povrće i začine.

I na kraju, ali nikako manje vredne, tu su Vegeta Natur kocke kao potpuni novitet na tržištu. Uz odabrano povrće i začine, dodatno su obogaćene morskom soli i maslinovim uljem, a svakom jelu pružaju onaj nezaboravan domaći ukus. Kako god kocka pala, jelu će odgovarati - u to svakako nema sumnje!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti