Vreme čitanja: oko 1 min.
Dženifer Garner otkriva da su začini najvažniji u njenoj kuhinji, a evo i kako ih sama uzgaja
Vreme čitanja: oko 1 min.
Svako od nas ima omiljene začine u kuhinji, uglavnom one ekonomičnije koji se već kupuju gotovi.
Međutim, holivudska glumica Dženifer Garner kaže da bez začina ne bi mogla da živi, pa je nedavno otkrila na Instagramu da voli sama da uzgaja začine u bašti i potom koristi u pripremanju obroka.
Njena tri omiljena začina su ruzmarin, majčina dušica i origano, a evo i kako tačno ide procedura:
Nakon što odreže nekoliko grančica svežeg bilja, obesi ih naopako da se osuše. Dve nedelje kasnije, ruzmarin i majčina dušica biće spremni za raznolike kulinarske kreacije.
Origanu, s druge strane, treba najmanje 6 nedelja da se sasuši.
Video: Deset namirnica koje bi trebalo da prestanete da kupujete ako želite da uštedite novac
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.