Recept za starinski kolač od 250 dinara koji se sprema očas posla

Oduševiće vas recept za ovaj jednostavni kolač koji se možete napraviti za malo novca

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Eto!
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • љиљана

    05. decembar 2019 | 10:54

    Може и без јаја. Место јаја изгњечити банану (мало зрелију), може и СОС од јабука. Све остало исто и ето посног колача.

  • Biljka

    29. novembar 2019 | 15:45

    Projara umesto sira i soli!

  • Eto!

    29. novembar 2019 | 15:34

    Na kraju probajte jos da kolac odmah, jos topao isecete, pa ga prelijte serbetom, recimo sa limunom, ili sa muskatnim orascicem.