≫ 

"Sirotinjsko" tradicionalno jelo iz Istočne Srbije koje možete napraviti za 150 dinara

 ≫ 

Mnogima i dalje omiljeno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika z001
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Boba

    04. decembar 2019 | 18:28

    E kad bi znali sta je Crnogorski kacamak za ovaj bel uz.

  • z001

    02. decembar 2019 | 18:24

    ja sa jednim burekom od 100 din izguram celi dan ☺️

  • Duda

    02. decembar 2019 | 17:55

    Ali nije ni kacamak ni cicvara. Javite se, juzna pruga, pa objasnite lepo, moji su iz Svrljiga pa sam jela, ukus je nezaboravan. Ne moze svako da ga spremi lepo, tajna je u mesanju, dugo i u istom smeru. Tako su mi pricali a nikad nisam probala da napravim.