≫ 

Recept za tradicionalnu božićnu česnicu od 5 sastojaka: Ne puštajte je da naraste previše

 ≫ 

Biće ukusnija ako ne pustite testo da previše "odmori"

Komentari

  • mama mimi

    6. januar 2020. | 18:52

    pa ova cesnica se jede na Bozic a na Bozic se ne posti

    Podelite komentar

    • 6. januar 2020. | 20:18

      Ja 2

      @mama mimi

      Pa i nije posna,cim idu jaja i mleko.Ne razumem.

      Podelite komentar

  • Baby

    6. januar 2020. | 18:40

    @Slavko Muskarci danas bolje znaju u kuhinji nego devojke. U kvasac ide mlako mleko i malo secera da narastе. Kako jaje u kvasac,svasta

    Podelite komentar

  • Milko

    6. januar 2020. | 18:26

    Zavisi iz kog kraja je ta tradicionalna česnica Znam da u sremu nije ista tradicija. Tradicionalna je od kora i oraha i preliva se sa medom.

    Podelite komentar

  • Slavko

    6. januar 2020. | 18:16

    A kako praviti česnicu uz upotrebu 2 jajeta i 500 ml mleka ako je Božićni post. Ljudi vodite malo računa kada šaljete recepte.

    Podelite komentar

    • 6. januar 2020. | 18:37

      FANTOM

      @Slavko

      A ti postiš na dan Božića? Ubijaš se jedući prasetinu uz posnu česnicu. Bre, bre Srbine na baterije ali ne alkalne.

      Podelite komentar

    • 6. januar 2020. | 18:47

      VRS

      @Slavko

      Slavko, za vašu informaciju ova česnica se jede na Božić.

      Podelite komentar

    • 6. januar 2020. | 18:53

      Sofronije

      @Slavko

      Za Vasu informaciju Bozicni post se zavrsava na Badnje vece.Bozic je prvi mrsni dan posle cetrdesetdnevnog posta ,a cesnica se mesi ujutro rano na Bozic tako da gospodine vi procitajte i pokusajte razumeti procitano pa onda komentarisite

      Podelite komentar

    • 6. januar 2020. | 19:04

      Nele

      @Slavko

      Ti si bez mozga!

      Podelite komentar

    • 7. januar 2020. | 00:06

      PECA

      @Slavko

      Po tebi i pečenica treba da bude posna?

      Podelite komentar