• 4
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bizaran doručak koji je u trendu: Sve više ljudi ovako priprema konvencionalni obrok

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na internetu se pojavio novi trend u ishrani, a odnosi se na pripremu žitarica

  • 4

Žitarice se smatraju najpopularnijim jelom koje se obično služi za doručak, a praktikuju ga ljudi širom sveta.

Ipak, izgleda da je mnogima dosadio klasičan način pripreme, najčešće sa mlekom, jogurtom ili dodatkom cimeta, čokolade ili voća, pa su sada osmislili novi način na koji možemo da konzumiramo žitarice.

Zapravo, dovoljno je samo da dodate kockice leda.

Da, možda će vam zvučati čudno, ali jedan čovek je proslavio ovu kulinarsku "kreaciju" koja je osvojila više od 32.000 lajkova na Tviteru.

Na hiljade ljudi je komentarisalo fotografiju, a reakcije su podeljene.

Dok neki smatraju da je ovo odlična ideja da se umesto vode u žitarice dodaju kockice leda, posebno tokom letnjih vrućina, pojedinci nikada ne bi pristali na to.

Neki su predložili da je bolje zalediti mleko, a potom kockice servirati zajedno sa žitaricama.

Bilo kako bilo, fotografije na kojima ljudi dele ovaj recept govore da ipak ima i onih koji će prvi isprobati neki trend, šta god je u pitanju.

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • JO

    9. januar 2020. | 11:24

    Sa ovakvim doručkom bi možda uspeo da predjem ulicu do nekog roštilja ili pekare.

    Podelite komentar

  • Mihailović

    9. januar 2020. | 10:27

    Gluposti...nije dobro jesti ledeno ni vruće, trebalo bi biti približno temperaturi tela jer tako se štiti imunitet organizma...

    Podelite komentar

  • Darko

    9. januar 2020. | 10:44

    Ево предлога за здрав дневни мени, у време мрса и то зими. 07:00 Устајање, одржавање хигијене и 2 чашице домаће ракије. Кафа нипошто. 09:00 Шумадијски чај са медом, не преврућ и не више од 1 децилитра. 10:00 Доручак. Суво месо, сланина, чварци, ајвар, млади сир, погача, црни лук. Укупно 400 грама. 12:00 Ужина 1 до две домаће непрскане јабуке. 16:00 Ручак. Пихтије и сир уз салату од киселог купуса, Свадбарски купус или сарма или густ пасуљ са сланином, или домаћа супа са резанцима уместо куваног јела а после мало печења (може и месо у дунсту), салате (печена паприка, кисео купус, туршија, рен, ајвар по избору) итд. Домаћи хлеб. Све укупно не више од 350 грама. Чаша црног вина максимално 2 децилитра. 18:00 Ужина. Јабуке у шлафроку највише 2 комада 20:00 Вечера. Једна јабука домаћа или банана или поморанџа/мандарина или чаша домаћег мешаног компота. 21:00 Лагана шетња пред спавање. Чаша јогурта. На посао и кући ићи пешке или барем део пута пешке, не мање од 2 километра по пешачењу. Рецепт за пролеће, кад стигне пролеће. Хвала. П.С. Има места и за роштиљ са друштвом у кафани, али не више од једном месечно.

    Podelite komentar