Italijanski kuvari otkrivaju najčešću grešku koju pravimo kod pripremanja sosa za bolonjeze

Mislite da je recept za bolonjeze nikad jednostavniji, ali postoje određena pravila koja znaju samo Italijani

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika AAA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Steeven

    17. januar 2020 | 20:08

    Sve to bih menjao za dobar gulaš s domaćim rezancima.

  • Žabareli

    17. januar 2020 | 17:43

    Da li si ti ikada bi-o la u Italiji?

  • Goksi

    17. januar 2020 | 17:08

    U Italiji nikad niko nije cuo za spagete Bolonjeze. To jd samo izmisljen naziv, smislen od Knorr proizvodjaca.