≫ 

Ako i vi čekate da provri voda pre nego što zakuvate tursku kafu, onda je sve vreme pravite pogrešno

 ≫ 

Ovo je jedini pravi i tradicionalan način pripreme domaće kafe

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika balkanski špijun
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mila

    01. mart 2020 | 07:44

    U Palestini je zovu arapska kafa.Nasa je domaca a ne turska.

  • Sudija Dred

    25. februar 2020 | 11:32

    Prvo skoknem do Brazila, proberem najlepsa zrna pa tek onda ostalo.

  • Drago

    25. februar 2020 | 05:37

    U hladnu vodu se sipa kafa i mesa nonstop dok ne provri , to je prava turska kafa proverite