≫ 

Najpoznatiji srpski kuvar otkriva kako da napravite domaći kvasac

 ≫ 

Napravite domaći kvasac od koga testo raste kao ludo

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • marko

    27. mart 2020 | 12:18

    Dobar kuvar obozavam da dodjem u njegov restoran

    Podelite komentar

  • Тодорић

    25. mart 2020 | 13:06

    Ето зашто наши стари нису имали рак.Гљивице квасца су нездраве за човека.Рак је гљивица.Хвала на рецептима.!

    Podelite komentar

  • Ja

    24. mart 2020 | 16:56

    I kada naraste do poklopca, šta onda, jel čitavu teglu sasuti u 1 kg brašna za jedan hleb ili pomalo, po kašiku, zašto niko ne objasni ?

    Podelite komentar