Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Biljka

    25. mart 2020 | 16:21

    A moze i ovako: 500 gr brasna Prasak za pecivo Kasicia sode bikarbone, so Malo mlake vode Pomesati brasno, prasak za pecivo, so soda bikarbona napraviti udubljenje u posudi od tih sastojaka, sipati mlaku vodu uz postepeno mesanje rukom do god ima brasna. Da ne bude niti retko a ni gusto. Posuti brasnom radnu povrsinu, pa dalje mesiti dobro, iprekriti krpim i ostaviti da se odmara dok se rerna dobro ne zagreje. Smanjiti temperaturu rerne, a testo koke je bilo na radnoj povrsini okrenuti na gore , premazati uljem pimesano sa malo vode i jos malo osraviti da odstoji, par minuta,, prebaciti u okrugli pleh i peci na 180 stepeni. Prijatno!

    Podelite komentar

  • Licemerka

    25. mart 2020 | 14:58

    Arapi tako jedu...

    Podelite komentar