• 1
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tajni Mekdonalds recept: Evo kako da napravite omiljeni sendvič za samo 15 minuta

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkrivamo recept za sendvič koji se servira u zemički

  • 1
McMuffin Printskrin Instagram / natalieflower

Mekdonalds je oduvek bio tajnovit u vezi sa svojim receptima, koji su prepoznatljivi po savršenom ukusu i aromi. Kako su lanci brze hrane zatvorili svoja vrata, kompanija je rešila da otkrije kako se tačno sprema poznati McMuffin sendvič sa jajima, piše San.

Sastojci:

Da biste ga sami napravili trebaće vam engleski mafin (zemička), 75 g mlevenog svinjskog mesa, dva jaja, kriška tvrdog sira i jedan krompir.

Za početak, meso začinite solju i biberom, a napravite dve kuglice od njega, a zatim ih lagano spljoštite i napravite pljeskavice. Zagrejte roštilj, a potom ih pecite oko 6-7 minuta sa obe strane.

Naribajte krompir u posudi, pa dodajte jedno jaje, so i biber. Zagrejte ulje na tiganju, pa sipajte pripremljenu smesu (izravnajte je u obliku pljeskavice). Pržite ih i okrećite sa obe strane, sve dok ne postanu zlatne i hrskave.

Sada je vreme da napravite jaje. Pre nego što ga sipate u tiganj, postavite modlu za prženje da biste dobili savršen oblik.

Priprema:

Svi znamo da je tajna svakog burgera ili McMuffina redosled kojim se ređaju sastojci. Zato prvo premažite maslac na krišku zemičke, dodajte tvrdi sir, jaje i meso, pa sve poklopite zemičkom. Isprženu smesu sa krompirom servirajte pored glavnog jela.

Kako izgleda celokupan postupak pogledajte u sledećem videu...

@tiktorkersThis has Deffo been my fave breakfast to make thru quarantine so far!!!💗♬ Savage - Megan Thee Stallion

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Raska

    3. april 2020. | 17:42

    Evo ovako - uzmes vruc domaci hleb raseces ga na pola pa namazes kajmak pa stavis prsutu .E to to je pravi srpski sendvic a ne ova americka ....

    Podelite komentar