≫ 

Testo za picu gotovo za 10 minuta: Postanite italijanski pica majstor u toplini svoga doma

 ≫ 

Brzo se priprema, a više je nego ukusno

Komentari

  • Dubravka

    22. april 2020. | 19:28

    Testo je fenomenalno,pravila sam duplo za 2 velike pice,pojelo se neverovatno brzo!Moj savet je da kad se zamesi,ostavi na sobnoj temperaturi 10-ak minuta da malo omekša.Hvala na receptu!

    Podelite komentar

  • Мики

    8. april 2020. | 18:32

    Одличан стари рецепт за пицу који се више од 20 година примењује у мојој породици,никад не купујемо ткз.подлогу одлично испадне и јако је укусна пица!

    Podelite komentar

  • Kiza

    8. april 2020. | 08:04

    Ja volim picu i bez testa

    Podelite komentar

  • Ja sam psiho 👻

    7. april 2020. | 22:43

    Ne radi mi rerna.A imam 19kg brašna.😂 👻

    Podelite komentar

    • 8. april 2020. | 02:41

      Milan

      @Ja sam psiho 👻

      Uzmi i pravi mekike🤣😂

      Podelite komentar