Omiljena torta kraljevske porodice: Najmekši biskvit sa džemom od malina, gotov za tren oka

Otkrivamo originalni recept za čuvenu Viktorija biskvit tortu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Oki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Oki

    18. jun 2020 | 01:33

    Sve su im torte iste. Patispanj presecen na pola, namaz od džema i sloj fila od maslaca, a svečane torte imaju jos i preliv od šećerne smese kao vosak. Torte koje se prave kod nas u kućnoj varijanti su, u poredjenju sa njihovim tortama , izvor neopisive slasti.

  • 🤔🙊🙈

    17. jun 2020 | 18:16

    Zagrejati rernu na 189 stepeni.Alooooo???