≫ 

Ovako se sprema originalan bolonjeze sos: Bez jednog sastojka Italijani ne mogu da zamisle jelo

 ≫ 

Paradajz se ne koristi u pripremi sosa, a jedan sastojak je ključan

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika AAA
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Srkimaja

    29. jul 2020 | 02:42

    Izdinstaj pola glavice crnog luka dodaj 350 grama mesanog mljevenog svinj junetina ,dodaj 3 čena belog luka iseckanog ,dobro izdinstaj mozes malo vode usuti posoli kada voda ispari dodaj 2 kasikice origana i 2 kasikice bosiljka ,pola kasikice bibera malo promesaj pa dodaj kecapa otprilike onda ide pola litra tomatina na laganoj vatri da ukuva na kraju dodaj deci crvenog vina pusti da ukuva i vino ispari ,sos spreman ,skuvaj spagete barila 5 ne prekuvati spagete posoli ih pre kuvanja ostavi posle kuvanja 3,4 min u vodi da se ne lijepe pomesaj sa sosom po zelji mozes narendati kackavalja ili presuti parmezanom svaki put tanjir olizem .......

  • AAA

    28. jul 2020 | 18:50

    Kakvo mlijeko😂😂😂😂Bijelo vino ide u Bolognese(ne crveno) i zteba to sve na laganoj vati da se krcka 2 sata. Tako barem pravi Italijani rade 😂

  • Dobro

    28. jul 2020 | 17:21

    Od čega se pravi koncentrat ili pire paradajza?