Ovako se pravi najbolji domaći burek sa mesom: Čar je u "tajnoj" pripremi jednog sastojka

Najbolji burek je onaj sa prethodno pečenim korama

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Emilija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Emilija

    22. septembar 2020 | 14:56

    Bravo Pero to nije pita sa mesom dok ima toliko puno mesa i 8 jaja poz

  • Zorica

    21. septembar 2020 | 18:36

    U fil za burek sa mesom ne idu jaja,samo mesi,luk,biber i so. I ne moraju pecene kore,nego rastanjiti testo,razviti veliku koru i filovati

  • Pera pekar

    21. septembar 2020 | 17:37

    Kilo mesa osam jaja i pola kila luka a samo pola kila kore?! To ne može nikako da bude ni pita ni burek već samo mleveno meso sa korama.