≫ 

Najbolji domaći recept za kisele krastavce: Ostaće hrskavi i ako ih ne pojedete ove zime

 ≫ 

Za pripremu vam neće biti potrebno duže od pola sata

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dragana N

    04. oktobar 2020 | 20:00

    Kakva, bre, 1,5 litra sirceta na 3 litre vode. To se ne bi moglo jesti od kiseline. Na 5 -6 litara vode ide jedna litra sirceta, a soli i secera po ukusu. Krastavci se mogu ukiseliti i bez sirceta, zaboga.

    Podelite komentar

  • Ljubiša

    04. oktobar 2020 | 12:44

    A nema više paradajza, nema, a? Znači počinje zimska turistička sezona.

    Podelite komentar

  • Košava

    04. oktobar 2020 | 12:27

    1.5 litara sirceta , secers, i soli 0,25 kg secera. Prekiselo. Preslatko i preslano.Pokusajte dodati ren ,lovor i izrendajte malo stipse. Bice odlicni.

    Podelite komentar