• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta je život bez ukusa? Neodoljive grickalice koje će biti najbolji saveznik vašeg zdravlja

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko kaže da ne mogu "i jare, i pare"?

  • 0
Prima Grissini foto: promo

Ako i vi iz dana u dan odlažete da se pozabavite ishranom, smatrajući da su "zdraviji izbori" često manje ukusni, imamo lepe vesti za vas - to nije tačno! Prvo, zadovoljstva i te kako mogu biti i ukusna, i zdrava. Drugo, što smo stariji, sve više shvatamo da nije pitanje slabog karaktera da li ćemo gricnuti nešto između dva obroka, već potreba.

Šta ako vam kažemo da možete grickati zdravije?

Iako su grickalice tokom godine razvile "lošu reputaciju" istina je da su one važan deo vaše ishrane. Upravo su one prekopotreban "podizač" energije tokom dana, ali i zdrava užina između obroka koja može umanjiti glad i sprečiti kasnije prejedanje tokom obroka.

Baš zato je ključ u izboru zdravijih grickalica koje će postati najbolji saveznik vašem zdravlju. Mi vam predstavljamo nekoliko čijim ukusima nećete moći da odolite:

Za ljubitelje italijanske kuhinje

Prima Grissini foto: promo

Novi Prima Grissini, deblji i kraći štapići sa semenkama čie i lana, koji u isto vreme sa sobom nose poznate ukuse paradajza, maslinovog ulja i bosiljka odvešće vas pravo u sunčane predele Italije, a uživanje u ovoj kombinaciji je zagarantovano. Nema pametnijeg, a ujedno ukusnijeg izbora za užinu ili lagani doručak.

Za ljubitelje sira

Prima Grissini foto: promo

I ovde će Prima Grissini uskočiti "u pomoć" sa novim ukusom sira i tako postati vaša omiljena grickalica koja je ujedno i saveznik zdravlja.

Za ljubitelje heljde

Prima Grissini foto: promo

Ako pak, volite da uživate u prirodnim ukusima - kec u rukavu je još jedna vrsta novih Prima Grissini. Sa heljdom, obogaćeni su semenkama čie i lana zahvaljujući čemu vam svakodnevno mogu pružiti potrebnu hranljivu vrednost.

Sa svojim jedinstvenim “home baked” izgledom i činjenicom da u sebi imaju prirodno visok nivo vlakana, učiniće da nikada nemate osećaj griže savesti jer su baš oni vaš povod za grickanje.

Do potpunog zadovoljstva nikad nije bilo lakše doći!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti