• 5

Profesionalna kuvarica otkriva koju hranu nikada ne bi trebalo da naručujemo u restoranu

, Telegraf

Ona smatra da su ova jela uvek bolja kada su pripremljena kod kuće

  • 5
hrana, jelo, obrok

Foto: Pixabay

Kuvarica i vlasnica kompanije "Gastrono-me" Gema Simonit tvrdi da postoje jela koja nikako ne bi trebalo da naručite u restoranu jer imaju mnogo bolji ukus kada se naprave kod kuće.

Kako je rekla za britanski portal "Mirror", nema smisla naručivati pečeno meso u restoranu. Ona kaže nikada nije jela pečeno meso u restoranu čiji je ukus bio slični domaćem mesu.

Iako je vegetarijanka, ističe da povrće pečeno u restoranima nije slično onom kod kuće.

- Pečenje u restoranima izgleda jadno, i obično se sve prepeče. Nikad nije pravilno začinjeno ili mu je dodat puter, što je za mene neoprostivo - tvrdi ona.

Gema obični nije zadovoljna ni pečenim krompirom koji služe u restoranima

- Pečenje je proizvod ljubavi uz koju smo svi mi odrasli i povezujemo ga sa toplinom porodice. Mislim da se to ne može dogoditi u restoranu - ističe kuvarica.

Koje jelo je obično bolje u restoranima nego kod kuće?

- Pica koja se pravi kod kuće je gubljenje vremena i truda jer nemate odgovarajuću rernu. Pećnice koje imamo kod kuće ne mogu da dostignu potrebne temperature - zaključila je ona.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nena

    rostilj 1ooo puta bolji nego kad ga spremas kod kuce.

  • vegan

    zaboravila je škembiće, pohovan mozak, džigericu... i ostale delikatese od iznutrica, nikad ne možeš znati kako su očišćeni i sveži, a i pihtije su problem zbog dodavanja želatina.

  • Lejla

    Pohovanog šišmiša...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima