• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da l' je palačinka il' je pica? Recept za neodoljiv specijalitet koji se pravi bez trunke brašna!

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Testo od krompira koje će vas oduševiti!

  • 0
Punjena pica

Foto: Youtube/Printscreen/ 쿠킹하루 Cooking Haru

Palačinka punjena prelivima za picu bez brašna idealan je obrok za doručak, užinu ili večeru.

Sastojci:

 

  • 3 krompira (srednje veličine)
  •  

  • 2 viršle
  •  

  • 1/4 luka (mala veličina) 1/4
  •  

  • 1-1,5 kašike paradajz sosa
  •  

  • Mocarela sir
  •  

  • 2-3 kašike krompir skroba
  •  

 

Priprema:

 

Skuvajte, na kocke iseckan krompir i ostavite da se malo prohladi. Iseckajte viršle na tanje kolutove, crni luk, pa sve to pomešajte sa paradajz sosom i narendanim kačkavaljem i dodajte začina po želji.

Krompir ispasirajte, posolite i dodajte koju kašiku skroba, a zatim dovojite, kao testo, deo i napravite udubljenje gde ćete staviti nadev.

Zatvorite "bombicu od testa" i blago je pritisnite. Postupak ponovite do utroška materijala. Punjene knedle koje ste formirali ispecite sa obe strane na vrelom ulju.

Prijatno!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti