≫
Zanimalo je šta se krije u viršlama pa je parčence stavila pod mikroskop: Zgrozila se za ceo život!
≫
Posle ovoga više nikada neće probati viršle
Viršle, paštete i ostali oblici suhomesnatih proizvoda spadaju u one najukusnije, ali najgore po ljude! Proizvođači često kriju šta tačno stavljaju u njih, ali ono šta je sigurno i što se zna jesu iznutrice, žile, papci, salo...
Jedna od znatiželjnih korisnica društvenih mreža odlučila je da stavi parčence svog omiljenog proizvoda, viršle, pod mikroskop.
Šta je pronašla u svom omiljenom jelu, pogledajte u videu na početku teksta.
Video: Pod mikroskopom: Evo koliko je teško potpuno očistiti telefonske slušalice, ali imamo rešenje
(Telegraf.rs)
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Brk
Pod mikroskopom ovako izgleda i najlepsa snicla a tek kako bi izgledao covek....
Podelite komentar
alal vera alal vera
to se neke negde tamo u inostranstvu nase su bolje od becke snicle
Podelite komentar
Sexo
Stavi prst pod mikroskop, blata oko nokta kao da nikada nisu ruke oprane.
Podelite komentar