Komentari

  • Robert

    Ne možeš da ga zoveš gulaš,ako je bolji od gulaša....gulaš je madjarsko jelo,tako da smisli neki drugi naziv

  • Nc19

    Dedere još brašna natovar, nema štednje. Zar se meso ne bi trebalo dinstat i tak to.. Neg, natovar sve i kuvaj, biće super. Da li ljudi koji objavljuju ovakve članke, imaju ikakve osnove o onome o čemu pišu...

  • Mia

    Kakvi brašno u gulaš, junetina,aleva paprika, začine, ko hoće djem od šljive, i crnu čokoladu za lepši ukus, i gulaš zahteva dosta luka,za ukus a i gustine

  • Sanja

    U gulaš od svinjskog mesa dodam par kašika paradajz pirea i kašičicu pekmeza od šljive pri kraju spremanja,brašno ne dodajem. Pekmez od šljive da gulašu prelep ukus. Inače ako ga spremam od junećeg mesa onda dodam kašičicu senfa ili samo meso kad iseckam natrljam sa malo senfa i vrlo sitno seckanog ruzmarina a dodam pri kraju dinstanja i 1dl rozea (vina). Probajte ,ukus je odličan.

  • Ax

    Gulaš se pravi od junetine to je kao prvo. O brašnu u gulašu zaista ne bi komentarisao, jer je to zaista smešno. Brašno ovde služi kao cement, a kad cement stigne u stomak pravi haos. Ovo što ste predstavili možda je i ukusno, ali definitivno nije gulaš. Ovo se recimo u HR zove saft, naravno to je Germanizam.

  • Иштван

    Уффф....

  • Vesna

    U gulas i paprikas NE IDE BRASNO, pobogu!

  • zy

    mokrije od vode

  • evo objasnjenja

    Najbolji gulas je u bifeu na autobuskoj stanici

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima