≫ 

Domaće princes krofne, pune ukusnog fila: Recept za tradicionalnu poslasticu koja se topi u ustima

 ≫ 

Napravite popularni kolač na starinski način

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Nikola
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Bojana Bg

    14. februar 2021 | 19:42

    Ja ih pravim sa filom od pudinga i odlicne su.Takodje stavljam prasak za pecivo u testo.

  • Vesna

    14. februar 2021 | 19:03

    Ja 30 godina pravim fil od jaja i mleka i nikad se nisu pokvarile. Drzim ih u frizideru, ali zasticene od mirisa drugih namirnica i nema problema. Ja nikad nisam pravila fil sa putrom ili margarinom - bude tezak, mastan i tesko svarljiv. Da bi fil bio lagan i vazdusast, u mleko se ukuvaju samo izmucena zumanca sa secerom i brasnom a cvrsti sneg od belanaca se dodaje na kraju i lagano mesa.

  • Nikola

    14. februar 2021 | 18:45

    Princeze sa filom od jaja i mleka su dobre samo ako se sve pojedu odjednom. Ako se ostave u frižideru više nisu za jelo a ako su van frižidera imate 90% šanse da završite na infektivnoj klinici zbog trovanja.