≫ 

Domaće princes krofne, pune ukusnog fila: Recept za tradicionalnu poslasticu koja se topi u ustima

 ≫ 

Napravite popularni kolač na starinski način

Komentari

  • Bojana Bg

    14. februar 2021. | 19:42

    Ja ih pravim sa filom od pudinga i odlicne su.Takodje stavljam prasak za pecivo u testo.

    Podelite komentar

  • Vesna

    14. februar 2021. | 19:03

    Ja 30 godina pravim fil od jaja i mleka i nikad se nisu pokvarile. Drzim ih u frizideru, ali zasticene od mirisa drugih namirnica i nema problema. Ja nikad nisam pravila fil sa putrom ili margarinom - bude tezak, mastan i tesko svarljiv. Da bi fil bio lagan i vazdusast, u mleko se ukuvaju samo izmucena zumanca sa secerom i brasnom a cvrsti sneg od belanaca se dodaje na kraju i lagano mesa.

    Podelite komentar

  • Nikola

    14. februar 2021. | 18:45

    Princeze sa filom od jaja i mleka su dobre samo ako se sve pojedu odjednom. Ako se ostave u frižideru više nisu za jelo a ako su van frižidera imate 90% šanse da završite na infektivnoj klinici zbog trovanja.

    Podelite komentar

  • tea

    14. februar 2021. | 17:22

    ako rerna nije dobra nista od princeza bolje kupiti gotove korpice a krem sam skuvati.

    Podelite komentar