Ja 30 godina pravim fil od jaja i mleka i nikad se nisu pokvarile. Drzim ih u frizideru, ali zasticene od mirisa drugih namirnica i nema problema. Ja nikad nisam pravila fil sa putrom ili margarinom - bude tezak, mastan i tesko svarljiv. Da bi fil bio lagan i vazdusast, u mleko se ukuvaju samo izmucena zumanca sa secerom i brasnom a cvrsti sneg od belanaca se dodaje na kraju i lagano mesa.
Princeze sa filom od jaja i mleka su dobre samo ako se sve pojedu odjednom. Ako se ostave u frižideru više nisu za jelo a ako su van frižidera imate 90% šanse da završite na infektivnoj klinici zbog trovanja.
Bojana Bg
Ja ih pravim sa filom od pudinga i odlicne su.Takodje stavljam prasak za pecivo u testo.
Podelite komentar
Vesna
Ja 30 godina pravim fil od jaja i mleka i nikad se nisu pokvarile. Drzim ih u frizideru, ali zasticene od mirisa drugih namirnica i nema problema. Ja nikad nisam pravila fil sa putrom ili margarinom - bude tezak, mastan i tesko svarljiv. Da bi fil bio lagan i vazdusast, u mleko se ukuvaju samo izmucena zumanca sa secerom i brasnom a cvrsti sneg od belanaca se dodaje na kraju i lagano mesa.
Podelite komentar
Nikola
Princeze sa filom od jaja i mleka su dobre samo ako se sve pojedu odjednom. Ako se ostave u frižideru više nisu za jelo a ako su van frižidera imate 90% šanse da završite na infektivnoj klinici zbog trovanja.
Podelite komentar
tea
ako rerna nije dobra nista od princeza bolje kupiti gotove korpice a krem sam skuvati.
Podelite komentar