• 0

Najbolji recept za hrskav domaći čips: Ukus će vas garantovano oduševiti

, Telegraf

Jednostavno se sprema i jeftin je

  • 0
čips

Foto: Pixabay

Kupovni čips često sadrži veliku količinu kozervansa i aditiva. Predstavljamo vam domaći recept za čips koji možete da pripremite za kratko vreme, uz začine koje sami odaberete.

 

Sastojci:

 

 

Priprema:

Krompir isecite na vrlo tanke kriške oštrim nožem. Da biste komadiće čipsa zaista dobro osušili, koristite papirnati ubrus. Preko čipsa prelijte maslinovo ulje i dobro začinite svaki listić krompira.

U pleh postavite papir za pečenje i zagrejte rernu na 220 stepeni. Pecite listiće krompira dok ne postanu hrskavi, oko 20-25 minuta. Obavezno ih pustite da se potpuno ohlade pre služenja kako bi ostali lepi i hrskavi.

 

Prijatno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok