• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Lepe vesti za sve hedoniste

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pravi hedonisti i svi oni koji uživaju u hrani koju pažljivo biraju, uveliko znaju da je na ambalaži svih Kosmajska proizvoda jasno istaknuto koliko je trajao proces sazrevanja

  • 3
Kosmajska, hrana

Foto: Kosmajska

Ako spadate među one koji za sebe i svoje najdraže biraju samo najbolje, ako vam je važno da osim neodoljivog ukusa ono što jedete bude i napravljeno od namirnica vrhunskog kvaliteta i isključivo prirodnih sastojaka i ako nikada, ali baš nikada ne pravite kompromise kada je hrana u pitanju – onda će vas ova vest veoma obradovati.

Proizvodi koji dolaze iz porodične delikatesne radionice – Kosmajska, a koje su pravi hedonisti i svi oni koji vode računa o tome kako se hrane, mogli da kupuju samo u dobro snabdevenim prodavnicama, sada mogu da se poruče i onlajn. Samo jedan klik deli nas od carstva u kojem vladaju neodoljivi ukusi, od dobre priče u kojoj uživaju sva čula.

Izvolite LINK i uverite se i sami. Ali, možda da vam pre toga, ipak malo zagolicamo maštu i nagovestimo šta vas sve na toj adresi čeka.

I odmah na početku da znate – nisu to tek neki novi suvomesnati proizvodi, neke kobasice, pršuta, panceta... koje konzumiramo kako bismo utolili glad. Ne. Reč je o pravim delikatesima napravljenim domaćinski, onako kako se oduvek radilo na ovim našim prostorima, za svoju dušu, za porodicu, naročito za decu koja na toj hrani treba da odrastu u zdrave i kvalitetne ljude.

Kosmajska delikatesna radionica postoji duže od deset godina i nalazi se u prelepom delu Srbije – na planini Kosmaj. Dakle, daleko od zagađenja i gradske vreve ušuškana je nevelika proizvodnja u kojoj se radi punim srcem.

Svi proizvodi prave se po tradicionalnim recepturama koje čuvaju autentične ukuse, a od pažljivo biranog mesa vrhunskog kvaliteta, bez veštačkih boja, aroma, pojačivača ukusa, soje i bilo kakvih zamena za meso. Ne sadrže čak ni gluten, što je veoma važno za osobe koje nisu tolerantne na ovaj protein.

Kosmajska buđola, suvi vrat, suva pršuta, panceta, suvi goveđi ramstek, kulen, Kosmajska kobasica, seoski kulen i sremska kobasica, od dodataka imaju samo so i biljne začine. U njima ne dominira ukus dima, kao što je to slučaj kod nekih drugih suvomesnatih proizvoda na tržištu. Pun i pikantan ukus ovi proizvodi duguju činjenici da su blago dimljeni hladnim dimom od odabrane bukove piljevine, filtriranim putem vodenih filtera, bez skraćivanja ili ubrzavanja ijednog prirodnog procesa sazrevanja, a uz rigorozne kontrole i poštovanje etičkih principa.

Pravi hedonisti i svi oni koji uživaju u hrani koju pažljivo biraju, uveliko znaju da je na ambalaži svih Kosmajska proizvoda jasno istaknuto koliko je trajao proces sazrevanja. Nekada je to i do 120 dana, a ukus i kvalitet koji se na taj način postiže potvrđuju da su uloženo vreme, kao i čekanje da se proizvod nađe na trpezi, sasvim opravdani.

Ako još niste probali Kosmajska delikatese mnogo ste propustili. Potražite ih u prodavnicama koje vam se nalaze u komšiluku ili ih brzo i lako naručite po najpovoljnijim cenama na https://www.kosmajska.rs/online-prodavnica/.

Uživajte u hrani, ali bez kompromisa, baš kao što to rade i u Kosmajska delikatesnoj radionici.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Tetka

    20. april 2021. | 15:38

    Čekaj bre kad su to gurmani postali hedonisti ?

    Podelite komentar