• 0

Ovako hrskavu slaninicu nikada niste probali: Verovali ili ne, savršena je i za mršavljenje!

Trik poznate blogerke osvojio je internet

  • 0
slanina, slaninica, pržena, hrana, recept,

Foto: Shutterstock

Da bi slanina bila ukusna, trebalo bi da bude tanko isečena i što hrskavija – tek tada se oseća njen pun ukus.

Jedna gastro blogerka, koja je zahvaljujući keto ishrani uspela da smrša neverovatnih 58 kilograma, podelila je na društvenoj mreži TikTok način na koji priprema slaninu tako da ona bude hrskava poput čipsa. Podrazumeva se, ovako pripremljena slanina često se nalazila na njenoj trpezi dok je gubila kilograme, a rado je jede i danas.

Ceo trik leži u tome da bi tanko isečene komade slanine trebalo uviti u štapiće, spustiti ih u tepsiju obloženu pek papirom i peći u rerni oko pola sata.

Što bolje stegnete štapiće, to će slanina biti hrskavija, a uz to nećete imati potrebu da je posle pečenja stavljate na papirni ubrus kako bi se ocedio višak masti, jer on ostaje na pek papiru.

- Zahvaljujući keto ishrani uspela sam da se prepolovim, a slanina mi je pomogla u tome – otkrila je blogerka.

- Slanina mi je često glavni izbor za večeru, jer sadrži savršeni balans proteina i masti. Jedem je i za užinu, uz salatu od svežeg povrća.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima