• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Promocija kranjske kobasice na zemunskoj pijaci

Vreme čitanja: oko 1 min.

U subotu, 29. maja od 09 do 16 sati na pijaci “Zemun”, na platou ispred “Žitnog kantara”, biće održana promocija kranjske kobasice

  • 0
JKP Gradske Pijace logo Foto: Promo

Promocija slovenačkog nacionalnog brenda, kranjske kobasice, deo je projekta "Ukusi Evrope" čiji je cilj promocija poljoprivrede i evropskih šema kvaliteta, što kranjska kobasica i jeste, jer nosi i evropsku oznaku kvaliteta Zaštićeno geografsko poreklo.

Organizator "Promo House" odlučio se da promociju slovenačkog nacionalnog specijaliteta organizuje upravo na jednoj od beogradskih pijaca, zemunskoj, jer su pijace svojevrsni brend i mesta koja naši sugrađani rado posećuju radi nabavke svežih i visokokvalitetnih proizvoda, ali i značajna karika i u plasmanu autentičnih proizvoda.

JKP "Gradske pijace" omogućava snabdevanje na odgovoran način u okolnostima koje nas prate, poštovanjem i primenom svih protivepidemijskih mera, neguje i čuva tradicionalan način prodaje.

JKP "Gradske pijace" neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima i podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske.

Promocija kranjske kobasice, pijaca Zemun subota, 29. maj od 09 do 16 sati

Ulaz slobodan!

JKP "Gradske pijace" tradicija i kvalitet.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti