• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Burgeraj spustio Beograd na vodu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uspešno je završen prvi Burgeraj - festival burgera by Birra Moretti koji je prevazišao sva očekivanja posetilaca i organizatora

  • 1
Burgeraj Foto: LiveProduction

Burgeraj je spustio Beograd na vodu i učinio da Sava Promenada i Belgrade Waterfront tokom prethodna tri dana budu epicentar dobrog provoda i pravi raj za sve ljubitelje burgera.

Festival je predstavio selekciju najboljih burgera beogradske street food scene, a sočne i tople specijalitete pripremali su na licu mesta majstori svog zanata. Posetioci su mogli da uživaju u rajskim mirisima i ukusima ali i u sjajnom ambijentu koji nudi savršen pogled na reku, dok je svaki posetilac mogao da pronađe idealan burger za sebe!

Sava Promenadom je prošetalo više hiljada posetilaca dnevno koji su uživali u kvalitetnom muzičkom programu, za čiji izbor su bili zaduženi poznati DJ-evi gradske klubske scene, ali i u savršenim kombinacijama ukusa čiji su kreatori majstora “burgeraja”.

Poznati street artista Derox je u okviru street art zone oslikao sprejevima najavljivana dva murala koji će nastaviti da krase festivalski prostori u predstojećim godinama, a njegov atraktivni performans zainteresovao je mnoge posetioce.

U saradnji sa Recan Fondacijom prikupljane su limenke tokom sva tri festivalska dana u cilju podizanja svesti o značaju reciklaže, a posebno reciklaže aluminijuma kao ambalaže koja se može reciklirati neograničeno, a da pri tome uopšte ne izgubi na klavitetu. Unikatna umetnička instalacija “Pixelata” bila je postavljena na centralnom delu Sava Promenade kako bi dodatno skrenula pažnju posetiocima na društveno odgovorni aspekt reciklaže.

U okviru pet friendly zone uspešno je udomljeno nekoliko kuca i maca. I ako su srećni vlasnici na Burgeraj pošli samo po burger, kući su se ipak vratili sa novim najboljim prijateljem.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Imela

    13. septembar 2021. | 22:54

    Parada pijanstva i kiča. Vašar je završen...

    Podelite komentar