Komentari

  • Ivan

    Pravio lično ali mi se nije dopala valjda nešto pogrešio,ma kn ka pokojna sremica ala je to pravila,a žena šumadinka nema pojma o bundevari,oni time hrane svinje.

    0
    2

    Podelite komentar

  • Maja

    Rendani dulek se malo može prodinstati na blago karamelisanom šećeru i puteru.Onda se ohladi pa se foliju kore. Probajte,preukusno je.

    7
    1

    Podelite komentar

  • Mery.Loo

    Uffff….. mnogo kora. Dovoljne su 2. U svakom slučaju jako ukusna!

    6
    2

    Podelite komentar

    • tea

      @Mery.Loo

      za sve pite i sa sirom i visnjama stavljam 3 kore,verovatno stvar navike.

      2
      0

      Podelite komentar

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima