• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gurmanski omaž letu: Brodići od paprika punjeni piletinom, spremni za 20 minuta

Vreme čitanja: oko 1 min.

I kad poželite neko brzo i ukusno jelo, a frižider vam je poluprazan, i kad želite da ga "očistite" pred put - ovo je recept sa kojim nema šanse da pogrešite

  • 1

U emisiji Telegraf.tv-a "Mojih top 5 brzih jela" naša najpoznatija TV kuvarica Katy The Cook otkriće vam kako da na brzinu pripremite dobro poznata jela na našim prostorima i da ih dodavanjem samo jednog posebnog sastojka obogatite tako da po ukusu budu pravi spektakl.

Svi se sad već s nostalgijom sećamo kako smo se letos spremali za odlazak na godišnji odmor. Mnogi od nas birali su putovanje na more, i mnoge domaćice imale su glavobolju jer nisu znale kako da se reše ono malo hrane u frižideru pred odlazak na put.

Naša popularna TV kuvarica Katy The Cook imala je isti problem, ali ga je kao vrsna domaćica bez po muke prevazišla, i to tako što je napravila preukusne brodiće od paprika koji su postali omiljeno jelo u njenoj kući.

Neka se ovo gastronomsko čudo nađe i na vašoj trpezi! Isprobajte ga odmah, a setite se ovog recepta svaki put kad bi trebalo da krenete na odmor - ispraznite frižider, napravite jedno od najukusnijih jela za 20-tak minuta.

Katy The Cook vam u epizodi "Brodići" otkriva recept koji rešava povremeni problem svake domaćice - kako da spremite ukusan i brzi ručak, a ujedno spasite ostatke hrane iz frižidera.

Bon voyage i prijatno!

 

Serijal "Mojih top 5 brzih jela" pratite svakog četvrtka u 19 sati, samo na Telegraf.TV-u.

Video: Samo pet sastojaka za fenomenalan ručak koji će klinci obožavati? Moguće je!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Milena

    26. oktobar 2021. | 10:29

    Isprobana prva dva,ne zna se koji je bolji..

    Podelite komentar