• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski Džejmi Oliver: Izbacio sam ćevape sa menija i zamenio ih prasećom bajadericom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuvar Raša Vlačić je pre dvadeset godina doneo "slow food" u Srbiju i potpuno prevaspitao svoje goste. Nataša Aksentijević, naša poznata glumica, njegov je verni gost čitavu deceniju i svakog četvrtka uživa u Rašinim delicijama

  • 0

U novoj sezoni "Mojih Top 5" sa Katy The Cook imaćete priliku da bliže upoznate život kuvara. Neki od njih su kuvali za najveće državnike svih vremena, drugi doveli u Srbiju neki novi pravac gastronomije ili kroz borbu za očuvanje životne sredine napravili gastro delikates Dunava. Svi imaju jednu zajedničku crtu - neizmernu ljubav prema gastronomiji.

Radomir Raša Vlačić, poznatiji kao "srpski Džejmi Oliver" jedan je od pionira slow food pravca gastronomije u Srbiji. Putujući svetom, svaki put je donosio po jedan deo njega pravo u svoju kuhinju i veoma brzo se osmelio da iz menija izbaci, ni manje ni više, nego ćevape. Za uzvrat, osmislio je "praseće bajadere".

Zašto je naša poznata glumica Nataša Aksentijević  jedna od njegovih najvernijih gošći i kako Raši uspe da je svaki put "navede na greh", ali i kako mu je pošlo za rukom da dobije titulu "srpski Džejmi Oliver", gledajte u prvoj emisiji novog serijala sa Katy The Cook.

Serijal "Mojih Top 5 kuvara" pratite od 21. novembra, svake nedelje u 19 sati, samo na Telegraf TV-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti