• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan Tomašević sprema praseće i jagnjeće bajadere koje se tope u ustima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivan D Grozni pronašao je način da bez ražnja napravi uvek sveže jagnjeće i praseće pečenje. Kožica hrskava, a meso sočno - savršen spoj.

  • 0

U novoj sezoni "Mojih Top 5" sa Katy The Cook imaćete priliku da bliže upoznate život kuvara. Neki od njih su kuvali za najveće državnike svih vremena, drugi doveli u Srbiju neki novi pravac gastronomije ili kroz borbu za očuvanje životne sredine napravili gastro delikates Dunava. Svi imaju jednu zajedničku crtu - neizmernu ljubav prema kuvanju.

Ivan Tomašević počeo je da kuva, kako kaže, u ranoj mladosti i silom prilike. Ubrzo je zavoleo kuhinju i shvatio da je to njegov životni poziv.

Danas je šef kuhinje i uspeo je da napravi najsočnije pečenje sa savršeno hrskavom kožicom bez ražnja. Praseće i jagnjeće bajadere 21. veka su sve češće na stolovima restorana u kome Ivan radi i njemu je to najveća nagrada.

Kako se sprema Ivanov specijalitet i kako izgleda jedan njegov dan, pogledajte u videu iznad teksta i ne zaboravite da, ukoliko vas put nanese, probate njegove fantastične bajaderice.

Serijal "Mojih Top 5 kuvara" pratite od 21. novembra, svake nedelje u 19 sati, samo na Telegraf TV-u.

Video: Mišelin za gospodina: Mladi Smederevac drži nacionalnu kuhinju u malom prstu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti