Sve manje jedemo kuvanu hranu, a kupujemo gotova jela, evo zašto to nije dobro

Gost podcasta Teorija zdravlja bio je Borko Bundalo, šef kuhinje Comtrade Food and baverage restorana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Oa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Maja

    10. decembar 2022 | 07:17

    Maxi je uprkos najboljoj opciji da ima kuhinju u svakom objektu to zatvorio ... i to pred praznike ! Najgora odluka ikada .

  • anjaaaaa

    09. decembar 2022 | 22:38

    Ja kuvam…narucimo samo bas kad smo tanki sa vremenom ali to je retko. Meni su deca navikla na kuvano i na kasiku i rucak mora biti.

  • Oa

    09. decembar 2022 | 20:20

    Kako je krenulo, dobro da bilo šta imamo da jedemo, a i vreme da uhvatimo za to!