Sve manje jedemo kuvanu hranu, a kupujemo gotova jela, evo zašto to nije dobro

Gost podcasta Teorija zdravlja bio je Borko Bundalo, šef kuhinje Comtrade Food and baverage restorana

Komentari

  • Maja

    10. decembar 2022. | 07:17

    Maxi je uprkos najboljoj opciji da ima kuhinju u svakom objektu to zatvorio ... i to pred praznike ! Najgora odluka ikada .

    Podelite komentar

    • 11. decembar 2022. | 15:32

      Stefan

      @Maja

      Božić je praznik gde domaćica treba da spremi hranu, a ne da kupuje gotovo u maksiju. To je rođendan Boga, najvažniji dan u godini svakog hrišćanina

      Podelite komentar

  • anjaaaaa

    9. decembar 2022. | 22:38

    Ja kuvam…narucimo samo bas kad smo tanki sa vremenom ali to je retko. Meni su deca navikla na kuvano i na kasiku i rucak mora biti.

    Podelite komentar

  • Oa

    9. decembar 2022. | 20:20

    Kako je krenulo, dobro da bilo šta imamo da jedemo, a i vreme da uhvatimo za to!

    Podelite komentar

  • Jaca

    9. decembar 2022. | 19:53

    Kad i kome da kuvamo kad smo po ceo dan na poslu a deca u školi i treninzima? Ali za neka jela na kašiku koja se brzo spremaju uvek ima vremena.

    Podelite komentar

    • 11. decembar 2022. | 15:29

      Ana

      @Jaca

      Da niste upisivali decu na silne treninge ona bi mogla da skuvaju nešto

      Podelite komentar