• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spremili smo turšiju kad joj vreme nije i uverili se da je lako: Treba vam tegla i par sastojaka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvorili smo našu turšiju posle 21. dan i svi koji su je probali su zadovoljni

  • 0

Iako recept za stavljanje turšije nije tajna, za onoga ko je nikada nije spremao ceo proces pomalo deluje tajanstveno, čini se zahteva veštine koje znaju samo naše mame i bake.

Hteli smo i sami da se uverimo koliko je teško spremiti turšiju. 

Sem povrća potrebno vam je još nekoliko sastojaka iz kuhinje i velika tegla koju ćete pre ređanja turšije oprati i sterilisati.

Ceo proces pripreme pogledajte u videu na početku testa.

Nakon što povrće poređate u teglu i prelijete prema uputstvu, teglu zatvorite, pasterizujte i ostavite na tamnom, hladnom mestu.

Ovako pripremljenu turšiju možete da poslužite nakon 21 dan.

Kako izgleda priprema turšije, pogledajte u videu na početku teksta. 

Prijatno! 

Video: Evo kako da brzo i lepo iseckate voće i povrće bez mnogo muke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti