≫ 

Urasle dlačice su bolne i mogu da naprave pakao od života: Ali, uz ovaj sjajan trik vas one više nikada neće mučiti

Iako je brijanje najbrži način da se rešite neželjenih dlačica na telu, njih prate mukotrpne urasle dlake sa kojima je se teško izboriti

  • 0

Iako je brijanje najbrži način da se rešite neželjenih dlačica na telu, njih prate mukotrpne urasle dlake sa kojima je se teško izboriti. Ali, uz ovaj genijalni trik poznate bjuti blogerke Džesi B. to više neće biti problem. Ona se u videu fokusirala na bikini zonu, a isti trik primenjiv je i na druge delove tela na kojim koristite brijač.

Trik se sastoji od nekoliko koraka koje vam neće biti teško da sledite, pogotovo jer znate da ćete ovako sigurno izbeći urastanje dlačica. Prvi korak je obavezan kod brijanja bikini zone, dok se kod brijanja nogu može i preskočiti, a uključuje lagano podrezivanje dlačica.

Foto-ilustracija: Profimedia / Topla kupka omekšati folikule dlaka

Sedeći korak (odnosno prvi ako brijete samo noge ili pazuhe) je topla kupka koja će omekšati folikule dlaka. To je ujedno i ključni korak koji će sprečiti njihovo urastanje. 

Hrani celu zemlju, a niko ne zna koliko je moćan: 10 genijalnih načina da upotrebite krompir, a ni jedan nije za jelo

Treći korak je da umesto pene ili kreme za brijanje počnete da koristite maslinovo ulje. Vi, naravno, ne morate poslušati, ali možete ako vam se sviđaju rezultati iz ovog videa:

- Jednostavno nanesite nekoliko kapi maslinovog ulja na ruke i razmažite ih na delu tela koji želite da obrijete. - kaže blogerka i naglašava da će maslinovo ulje koži pružiti potrebnu hidratizaciju i da je odličan izvor antioksidansa, vitamina i esencijalnih masnih kiselina od kojih će koža imati brojne koristi.

Foto: Profimedia/Wavebreak / Umesto pene ili kreme za brijanje počnete da koristite maslinovo ulje

VIDEO: Sva pozitivna dejstva smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA