Kim Kardašijan otkrila šta radi svako veče pred spavanje - i to je verovatno najveća greška koju svaka žena može da napravi

Od nje zaista možemo da očekujemo svašta...

  • 1

Kim Kardašijan šokirala je sve fanove kada je otkrila da skoro sve vreme ona zapravo spava sa šminkom na licu.

Iako važi za jednu od najbolje našminkanih ličnosti i osobu koja se zalaže za zdrav odnos prema telu i koži, starleta pravi katastrofalnu grešku time što spava sa šminkom. Svi su šokirani ovom njenom izjavom jer znaju da je neko poput nje dobro informisan o tome šta šminka radi licu i koliko je opasno prespavati sa njom.

Foto: Tanjug/AP

Kada ju je Basi Filips u njenoj emisiji upitala da li je nekada zaspala sa šminkom na licu, straleta je kao iz topa potvrdno odgovorila.

- Oh, dešava mi se stalno. Čak i kada sutra nemam nikakav glamurozni događaj, ja spavam savršeno i možda malo oštetim kožu, ali trudim se da sačuvam šminku na licu bar dva dana, rekla je Kim.

Verujemo da većina ljudi ovo radi jer je svakodnevno pranje lica naporan posao ili ste previše umorni. Ali, ako vaša koža nema problema sa time, to ne znači da j eto dobro! Za mnoge dermatologe širom sveta ova izjava je bol za uši.

Foto: Guliver/Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Business of Fashion

Ukoliko spavate sa šminkom na licu, pravite ogromnu grešku. Šminka isušuje vašu kožu, dovodi do iritacije i pojave upala na duže vreme. Da ne spominjemo da koža tako prerano stari pa ukoliko neko vreme spavate sa šminkom na licu, prvonastale blage linije postaće duboke bore. Da ne spominjemo da je spavanje sa maskarom na očima veoma opasno i da može ozbiljno da ugrozi vaš vid. Koliko god da ste umorni, potrudite se da lice operete makar vodom.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA