≫ 

Nakon plastične operacije je dobila zombi grudi umesto savršenih, a sada može da izgubi bradavice ako reši da ih popravi (FOTO)

Kada se odluče za estetsku hirurgiju, žene žele da izgledaju lepše

  • 4

Šenon je posle operacije grudi završila sa zombi grudima nakon operacije uvećanja grudi koja je pošla po zlu.

Nakon što su joj u grudi ubrizgane masne naslage kako bi bile veće, došlo je do odumiranja ćelija koje su dovele do toga da se nejne grudi deformišu i budu potpuno užasnog oblika.

Foto: Profimedia/Xposurephotos

Kako bi rekonstruisala svoje grudi i uništene bradavice obratila se doktoru Teriju Dubrovu. Kada ju je pregledao rekao joj je da može da ostane bez bradavica jer je deo oko njenih oreola slabo prokrvljen. Došao je do zaključka da je tkivo koje joj je ubrizgano kako bi joj grudi bile veće prosto umrlo i ostavilo je sa zombi grudima.

On je isključio mogućnost ponovne transplatacije masti u njene grudi, već da mora da joj ugradi implante kako bi joj grudi izgledale normalno. Upozorio ju je da se opet izlaže riziku i da će možda ostati u potpunosti bez bradavica.

Kako se to nikada njemu nije desilo u karijeri, ona se osećala sigurnije nego da je otišla kod nekog drugog hirurga. Ono na šta ona nije mogla da utiče jeste kolike će implante da dobije ovoga puta jer je u potpunosti na doktoru da odluči koliko će joj implante staviti. Uprkos tome, ona je pristala na operaciju koja bi spasila njene grudi.

(Telegraf.rs/thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    21. decembar 2018 | 18:27

    Kada će žene opet da budu prirodno lepe???

  • Sara

    21. decembar 2018 | 17:42

    Sama je kriva. Legnem pod noz za sise. Pa to je samo da se smejes. Trebala bi mozak da pregleda malo

  • Dragan V.

    21. decembar 2018 | 20:12

    Zaista ovo ruzno izgleda,zato bih voleo i facu da joj vidim..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA