Kloi Kardašijan otkrila šta "sve žene žele" i zbog toga je sada svi mrze (FOTO)

Svojim kontroverznim izjavama, Kardašijan klan uvek se nađe u centru pažnje

  • 7

Novim komentarom koj ije na svom Instagram profilu objavila Kloi Kardašijan izazvala je pravu buru na ovoj mreži, a njeni pratioci osuli su paljbu po njoj zbog njene izjave vezane za dijete.

Sestre Kardašijan poznate su po tome da preteruju kada je fizički izgled u pitanju. Sećamo se izjava vezanih za ishranu, pa komplimenata na račun anoreksičnog izgleda njihove sestre Kim kojoj su pri tom iskazale ogromno divljenje. Sada, Kloi je izazvala sve svojom izjavom da “žene žele samo dve stvari: da smršaju i da jedu”.

Nije trebalo puno vremena kritičarima da im ovo zapadne za oko i da krene otvoreno prozivanje rijaliri zvezde. Džamila Džamil je napisala da je takav stav rastužuje i istakla da se nada da se njena ćerka neće voditi ovom idejom kada poraste. Ogradila se kasnije od svoje izjave i rekla da ju je uputila svima s obzirom na uticaj medija, a da ništa nije bilo direktno namenjeno Kloi.

Drugi nisu bili blagi kao ona. Istakli su da je šteta što Kloi prati toliko devojčica koje sanjaju o tome da izgledaju lepo, a ona im servira priče kako treba da smršaju i budu mršave da bi bile lepe. Jesti i mršaviti je moguće samo uz izbalansiranu ishranu i adekvatnu fizičku aktivnost. Devojčicama u najosetljivijem dobu potrebna je podrška i pravi saveti kako bi formirale zdravu sliku o sebi i volele svoje telo, a ne mediji i poznate ličnosti koje će im stalno naturati na nos da nisu dovoljno lepe i mršave.

(Telegraf.rs/glamour.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moki

    11. januar 2019 | 15:20

    Skroz tacno. Zene vole da jedu. A da budu vitke i zgodne

  • Vucica

    11. januar 2019 | 17:07

    Nisu sve zene iste! Da ima sponzoruza koje unovcavaju svoju lepotu...licim na sponzorusu fizicki ali u zivotu niko mi nije nista dao,nisam roba da se prodajem! Svojim mozgom, srecom sam sve sama sebi priustila! Da sam htela mogla sam da postanem..mogu i sad! Nisam roba niti izdrzavano lice da se unovcavam...mirno spavam i svesna sam sebe, ali to ne zloupotrebljavam! Idem srcem kroz zivot a ne za novcem!!! Najgore su muske sponzoruse,to je veca bruka i sramota a ima ih pun Beograd!!!!

  • DARKO 100%

    11. januar 2019 | 15:51

    Sve zene na svetu vole pare💸💸💸💸💸💸💸💸i da mogu da trose te pare!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA