≫ 

"Ojela mi se guza. Hoćete da vidite?": Manekenka Krisi Tajgen objavila fotografiju svojih butina i zgrozila sve (FOTO)

Poznata dama se ne libi da sa pratiocima podeli i neke grozne stvari iz svog života

  • 2

Krisi Tajgen otputovala je sa porodicom na jedno tropsko ostrvo, ali izgleda da joj vrućina i sunce nisu baš prijale koži.

Podelila je sa svojim pratiocima da je dobila osip po zadnjici koji je grozan i napravila anketu u kojoj ih poziva da glasaju da li žele da vide tu “grozotu” ili ne. Na njeno i naše iznenađenje “za” j eglasalo 66 odsto, a “protiv” samo 34.

Kako je ipak veliki broj ljudi glasao protiv, ona je odlučila da podeli sliku na kojoj se vidi osip po njenim butinama. Uz to je napisala da je sličan onom na njenoj zadnjici, kao i da se na ovoj fotografiji vide i strije koje ona ima.

Ovakav osip, ili ojed kako se kod nas popularno naziva, su okrugli crveni pečati praćeni svrabom i svako od nas može da ih dobije.

Javljaju se kao reakcija na neku hranu koju pojedemo, proizvode za negu kože, pa čak i lekove. Do njih dolazi usled otpuštanja velike količine histamina u koži koji uzrokuju otok, svrab i crvenilo. Obično traju oko 24 sata, a infekciju izaziva sunčanje, vežbanje, stres pa čak i samo češanje kože. Povlači se sam, ali može da se tretira antihistaminima. Ukoliko traje duže od dve nedelje i ne povlači se posle upotrebe antihistamina, potražite pomoć lekara.

VIDEO Krisi Tajgen: Moj suprug i ja maštamo o grupnom seksu

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    12. januar 2019 | 15:31

    Ništa strašno što se ne bi pokazalo.I ona je samo čovek.

  • Uu

    12. januar 2019 | 16:11

    Urtikarija... ja sam imao hronicnu,trajala nekoliko godina.. uzas uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA