Dženifer Lopez pokazala ubitačne trbušnjake nakon 9 dana svoje desetodnevne dijete (FOTO)

Ovaj izazov je upravo postao zanimljiviji

  • 2

Dženifer Lopez i njena jača polovina odlučili su da ispoštuju izazov da 10 dana ne jedu ugljene hidrate i rezultati koje ona prikazuje su fantastični.

Ona je zakoračila u deveti dan izazova veoma ponosna na sebe i sa fantastičnom fotkom trbušnjaka koji su i nas naterali da razmislimo o izazovu.

- Dan deveti i osećam se tako da jedva čekam deseti dan, napisala je pevačica pored svoje fotografije.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Day 9 and feelin’... like I can’t wait for Day 10. 😅 Who’s still with us? @arod #10DayChallenge #NoSugarNoCarbs @niyamasol #niyamasol #jloxniyamasolОбјава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана

Ona je svakog dana kačila fotografije i videe u kojima je pozivala sve da je podrže jer joj je odricanje od šećera veoma teško palo.

Ceo ovaj izazov joj je veoma teško pao, ali su zato rezultati fantastični. Kada uporedimo najnoviju fotku sa onom od četvrtog dana izazova prosto i sami poželimo da se latimo ovog izazova.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Day 4 & feeling..... a lil better :) Who’s with me? #10daychallenge #NoCarbsNoSugarОбјава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана

- Izgleda da kada ne unosite šećere i ugljene hidrate onda ste stalno gladni. Pokušavamo da provalimo neke dobre grickalice. To su krastavac, crvene papričice, žute papričice, štapići tune, grašak, tunjevina iz konzerve, napisala je ona.

I njen dečko Aleks ima poteškoća kod izazova, ali zajedno su krenuli sa njim i jedno drugom su najveća podrška. Ostalo im je da samo još jedan dan izdrže bez poslastica i da onda svojim pre i posle fotografijama ostave sve bez teksta.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA